Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensamhet är inte ångest ensamhet är en befrielse


Ensamhetens vän



Speciella stunder känner jag mig ensam
Som om jag vore en fången fågel i bur
När jag är mycket ensam
sitter jag på golvet framför spegeln
Och pratar med den som sitter mittemot..




Övriga genrer av visska
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-03 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

visska