Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I krocken av två världar är man hjälplös från båda håll men en överlever lättare..


Korsvägar..

Mina ögon ser
solk runt dina nedbitna naglar
dina ögon ser
bortom dagen i modlöshet
och otro
varför ska någon älska dig?
Jag kan inte svara på din fråga...




Övriga genrer av visska
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-10-21 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

visska