Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kanske trodde att jag ville gifta mig eller nåt

Den handen i mitt ryggslut
Det var så det började

i söndagsdimma med halvhjärtat tevekel

Men det var inte allt

Vill du, sa jag, eller sa du, eller vem sa att vi måste?

Du bjöd in mig, du sa stanna
på en bit mat

Det puttrade
av grönsaker och chili

Glupskt

Sen sa du, nej, jag är mätt
Fast du knappt hade smakat

Duka fram, duka av. Diska.

Hej, kom in. Gå.

Men det var inte så det slutade
Det var bara så det började




Fri vers av HonsomheterSofia
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-09 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HonsomheterSofia