Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå arrangerade äktenskap

Äktenskap är väl helt igenom arrangemang
av präster och brudar och gummin

Krystad klang
av klockor

Engagemang
i dukningar och kakbak och träsmak

Låt oss gifta oss oarrangerat! Las Vegas? Ogenerat kommersialiserat

Nej jag vill inte ha stora gester
Evenemang
Bajsnödiga fester

Bara sammanhang


Let\'s?




Fri vers av HonsomheterSofia
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-09 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HonsomheterSofia