Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vackra

Min alldeles egen vackra lilla flicka
Kroppen och knoppen fylls av dig
Min vackra flicka
Du fyller min själ
Du är en pärla
Min vackra flicka
Du är Guds dotter på jorden
Som en mjuk smekning
Som en gigantisk storm
sveper du fram över jorden
Min vackra flicka
Inuti min kropp
Fick du lov
Skulle du då gå
Ut ur mig Bort från mig Lämna mig
Min egen vackra lilla flicka?




Fri vers av Sandan
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-10-14 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandan
Sandan