Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bön

Kom och sänk dina vita, vida vingar

över vår hungrande och törstande jord

kom och ge oss din faders värme

som vi har väntat

som vi har gråtit i väntan på

Från var mans hjärta faller en sten

ner i avgrunden

kom och torka tårarna från vår kind

Kom ge oss ett tröstande ord

på livets resa intill evigheten

Kom sänk dina vida vingar

och omfamna den jord

där dina barn

kämpar för att upprätthålla

det liv du engång gav dem

Låt ditt ljus

få lysa genom varje Cell i den trötta

och orkeslösa kroppen

Kom, kom ge oss värmen

vi inte längre kan ge varandra

bered dina vita vingar som ett moln

av din kärlek till oss.




Fri vers av Ariam
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-28 13:59



Bookmark and Share


  Just_me
Underbart vacker! Hur fin som helst!
2007-10-28

  Michaela Dutius
Underbart fin bön men jag anar en uppgivenhet i den.
Texten har en rytm och ett svep och man vill läsa igen
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ariam
Ariam