Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kallas likgiltighet...

Skapar en illusion om att allting är bra

skapar ett rum fri från analytiska tankar

bortom himlens rand

förtränger jag det som gör ont




Fri vers av Ariam
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-28 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariam
Ariam