Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland behöver jag dig... och då kommer du


Min Ängel


Det bor en ängel i mitt rum

som kommer till mig ibland

Jag ler då för mig själv

känner ett välbehag

Ängeln ler tillbaka

blinka med ögat

och försvinner

Sen är det

lugnt

och

stilla




Fri vers av Miraa
Läst 476 gånger
Publicerad 2007-11-08 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miraa