Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om vintern och julen.


Snö Glitter

Jag står ute och tittar.
Snön faller som små diamanter ner på marken.
När jag tittar ner ser jag ett vitt täcke med glitter.
Jag känner doft av rök från skorstenarna och från pepparkakorna mamma bakar.
Jag hör skratt och ser snöbollar kastas av mina syskon.
Det är kallt och vått.
Snart kommer nog granen dansa in genom dörren.




Fri vers av sisselina
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-06 17:41



Bookmark and Share


  mjuk
Väldigt vacker text om vinter och snö.Bra!!!
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

sisselina