Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Red


The color Red

Red stands for
Love
Red stands for
blood
Red stands for
Roses
But you stand for you
and then me




Fri vers av sisselina
Läst 220 gånger
Publicerad 2009-04-10 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sisselina