Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en sommar för mig


Sommaren

En Grön äng

Och en grön säng

Sitta och läsa

Ute och bada

Hoppa och leka

Vara sur och neka

En kompis blir två

Och sedan fyra

Dansa i regnet

Och äta bullar i sin gröna säng, på den gröna ängen

Det är nog vad sommaren är till för




Fri vers av sisselina
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-16 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sisselina