Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det handlar om mig när jag slutar att sjunga


Min röst

Ho,ho,ja,ja
Jag sjunger en sång
Min sångfågel gillar
En sång som handlar om fred och frihet
Var gång jag sjunger en sång
Min röst blir mindre och mindre
Den sista dagen på året jag sjunger
Min röst den aldrig återkommer




Fri vers av sisselina
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-06 17:47



Bookmark and Share


  mjuk
Du har en vacker röst,Hoppas den återkommer nån gång :)
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

sisselina