Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det handlar om en liten flicka som saknar sin familj


Snö

Jag tittar ut och ser snö.

Jag vill skrika till mamma och pappa att det snöar.

Men dom är inte hemma.

Mamma är i himlen och hälsar på mormor, säger pappa till mig.

Där har hon varit dom senaste åren.

Pappa kör nattbuss så han är inte hemma.

Pappa säger att hon kommer stanna där ett tag för att det är släckt kalas.

Men då blir jag sur för att jag inte är bjuden.

Jag undrar om det snöar där uppe också.

Eller om det bara är dricka från kalaset.

PANG!

Jag springer till fönsteret och ser tre brinnande bilar i trädgården.

Det sprider sig och jag ser pappa i en av dom.

Jag springer ut men då...PANG!

Jag känner mig varm där jag står.

Jag ramlar och det blir svart.

När jag vaknar ser jag mamma och pappa, snö och klappar!




Fri vers av sisselina
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-06 18:00



Bookmark and Share


  mjuk
Mycket bra text om ett sorgligt ämne :)
2007-12-06

  Gunwale VIP
Medryckande!
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

sisselina