Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om mig som känner mig liten


Liten

Jag är liten
Du är stor
Du går först
Och jag går sist
Jag vill ej
Vara liten
Men jag kan
Inte säga nåt

Stora skrämmer mig
Små skrämmer du

Jag vill ej vara liten
Du vill ej vara stor




Övriga genrer av sisselina
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-06 18:17



Bookmark and Share


  mjuk
Det eviga dilemmat.Det man inte är vill man vara.Bra beskrivet :)
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

sisselina