Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det handlar om min favorit!


Min favorit

Min favirit är en

Person som kan

Personen som spelar och sjunger

Skriver som så

Bra historier då

Bra betyg

Som en stjärna ja

Språk kan den

Och lär mig sen

Söt och rolig

Cool och tuff

det är min

Favorit!




Fri vers av sisselina
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-06 18:22



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Det är min favorit också!
Med vänlig hälsning
2007-12-07

  mjuk
Precis alla egenskaper en favorit ska ha.Tummen upp för denna:)
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

sisselina