Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur en bra vän är


min bästa vän

Hon ska få en jul klapp

Hon är en bra vän

hon gillar mig

Hon håller hemligheter

men jag

Jag gillar henne som hon är

och jag hoppas att alla bästa vänner

har den egenskapen!




Övriga genrer av sisselina
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-07 18:42



Bookmark and Share


  mjuk
Fina och sanna ord.Tummen upp för dej *s*
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

sisselina