Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för att du är du

Behöver inte ens blunda

för att föreställa mig

din varma famn

som jag just nu

saknar

utan

ord

Jag bara vet

att jag

behöver Dig

Inte för mörker

inte för tröst

bara för

min nakna själ

och mitt

öppna hjärtan

som bara Du

kan mätta




Fri vers av Miraa
Läst 680 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-22 22:27



Bookmark and Share


  hurt and broken
Underbar att läsa..!
2008-03-16

    Bodil Sandberg
Varmt och kärleksfullt och man uppslukas av dessa vackra ord!!!!
2008-02-10

  Karl-Bo Lundstedt VIP
oj, vad den här talade till mig..
stark...
kb
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Miraa