Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig...

Sakta låter jag mitt starka hölje

glida ner

glida av

Låt mig få behöva

låt mig få vara

svag

Ta mig

ta hand om mig

som ingen annan klarar

Endast med dig

är jag svag

och behövande

och vår kärlek svarar

Låt mig få




Fri vers av Miraa
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-14 00:49



Bookmark and Share


  J A Nicander
SÅ stark vädjan om trygghet, värme och kärlek....berör mig jättemycket *L* Mycket vackert!
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Miraa