Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyttfeber

tomma
är garderoberna, bokhyllan, byrån
fulla
är lådorna och kartongerna

nedskruvad är taklampan
undanplockade är tavlorna

bara dammet och smutsen
har lämnats i fred
(för ett tag)

efter dessa rader
ställs datorn undan

jag njuter av denna sista kväll






Fri vers av Ellen Herdis
Läst 549 gånger
Publicerad 2004-03-31 19:22



Bookmark and Share


    Jolli
men det kanske beror på att jag associerar flytt med lite ångest. Fina rader!
2004-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ellen Herdis
Ellen Herdis