Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimsalábim

Hur gött kan inte livet vara

när det finns grädde på mosen

när det finns knoppar på rosen

när energin flödar till tusen

och allt annat bara gör susen!!




Fri vers av Miraa
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-20 19:45



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Njut som av dessa rader...
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Miraa