Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandsatt

Jag följer dina fotspårs avtryck

i sanden

Inga ord behövs uttalas

när jag håller

en slät sten i handen

Solen tillåter oss sin värme

i vår nacke

under tiden vinden envist

kastar sig över kull och backe

Då och då kisar jag

över horisonten

som blänker som kristall

Allt annat försvinner

känner vattnets stänkt

och naturens kall




Fri vers av Miraa
Läst 328 gånger
Publicerad 2008-01-27 16:42



Bookmark and Share


    johanni
Berör mig på ett sätt jag inte kan uttala. Vackert
2008-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Då och då kisar jag

över horisonten

som blänker som kristall

Allt annat försvinner

Just det. Då försvinner allt annat. Så ljuvligt! Man behöver dessa stunder av kontemplation eller vad man nu vill kalla det.

Call of the wild..
2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Miraa