Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade dotter

 

 

Älskade vackra unge

vi har varit oeniga

den sista tiden

och jag vet

även om det gör ont

att det ingår i din era

~

Tro inte det är så lätt

alla gånger

att vara den som leder dig

till rätt eller fel

ty även jag tar mina snedsteg

även om mitt syfte alltid är av godo

~

Det jag gör

det jag säger

handlar enbart om att

jag älskar dig

att jag vill dig väl

och för att du nu är på väg

att snart kunna härska

över ditt eget liv

~

Men på vägen dit

vill jag ge dig en ledstjärna

Se den lilla gumman

för så småningom

kommer den att slockna

och du ska då vara utrustad

för att möta livet

~

Det du alltid kan vara säker på

även när allt gungar

och fötterna mister mark

är att jag älskar dig stark




Fri vers av Miraa
Läst 702 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-05 09:38



Bookmark and Share


  thyra
Underbar text till en älskad dotter! Lotsa kärleksfullt ger bästa grunden. Grattis!
2008-02-05

  * Ammi *
en sån vacker och kärleksfull text!
applåderar!!
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Miraa