Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från förr...mycket förr...nästan dimmigt tack och lov.




Sågad och Sargad

Dina ögon med pupiller

som pingisbollar

dolde det annars vackra blå

och blev istället

iskalla, svarta och onda

när du skrek till mig

att du lätt kunde krossa

mina knäskålar

Istället

skar du sönder min själ

bit för bit, dag för dag

men du glömde den sista lilla

den mest starka och envisa

den behöll jag själv...




Fri vers av Miraa
Läst 368 gånger
Publicerad 2008-02-05 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miraa