Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på...

 

Inväntar tyst 

naturligt och ärligt

av sig själv

av kärlek

av längtan

av glöd

av kärlekens nöd

 

 

 

Förblev det tyst...




Fri vers av Miraa
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-14 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miraa