Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tom lägenhet



En tom lägenhet

ännu inte fylld med det
som vi tror
att vi behöver

Vi har allt framför oss
våra tankar
alla saker

Ännu gömt
är det som jag ska få veta
det jag ska älska

lägenheten ska fyllas
och tömmas

allt ska försvinna




Fri vers av Maj-Len VIP
Läst 505 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-21 17:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin dikt, man känner livets gång i raderna. "Ännu gömt/är det som jag ska få veta/det jag ska älska", jättefint!
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Len
Maj-Len VIP