Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag såg en film och det gav mig en tankeställare.


Skadad för livet

Knytnävar skjuter
Hårda ord gjuter
Inget schysst lir
Men det är så vissa blir
Igår blev man
Idag är man
För resten av livet
Jacket är redan rivet
Man säger att tiden gör allt bra
Men fortfarande, efter många år
Finns vissa sår
Som om de vore gjorda igår...




Fri vers av Liwen
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 14:50



Bookmark and Share


    Ellin
Bra! =D
2008-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Liwen
Liwen