Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om någon var ett chips skulle någon smaka såhär.


Salta chips

Jag sitter och knaprar chips.
På vissa fläckar är dom goda.
Men på vissa alldeles för salta.
Det får mig att tänka på dig.

Vissa fläckar är för salta.




Fri vers av Liwen
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-04 15:11



Bookmark and Share


  Människa
sista meningen <3
sen vet jag inte vad jag egentligen tyckte om det innan, även om det är som en förklaring till sista raden.
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Liwen
Liwen