Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek utan gränser...


Till Dig

Du fick mig att börja gråta.

Med hjälp av Singstar och en tå.

Du sjöng till mig, visst gjorde du det?

Sittandes i fåtöljen tillsammans med din flickvän.

Du sjöng, rörde mig med din tå vid Ögonblicket.

Mörkret dolde mina tårar, men du såg.

Låten tog slut. Micken ner på golvet med din hand sluten om den.

Smekte min arm på uppvägen.

Då visste jag att du var värd att vänta på. För du och jag kommer bli vi.




Fri vers av Sandan
Läst 349 gånger
Publicerad 2008-04-12 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandan
Sandan