Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dricker alldeles för mycket kaffe



Kaffe och banan
Exotik
som blivit vardagsmat


Du och Jag
Erotik
som blivit vardagstjat




Fri vers av HonsomheterSofia
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-12 21:08



Bookmark and Share


    Vickin
Snyggt!
2008-06-05

  Emmerdale
Men hallå!
Den här var jättebra!

/ E
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

HonsomheterSofia