Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill skriva ett förlpt till en vän jag försummat. Eller, en vän vars vänskap vi båda två står till förmogande för att ha försummat. Förlåt mig, lilla gumman. Du är min hjälpande hand, du vet. och jag vill förbli din lilla ängel.


Förlåt mig, vännen min

Förlåt mig allt dumt jag gjort mot dig.

Förlåt mig allt dumt jag sagt dig.

Förlåt mig alla gånger jag talat illa om dig.

Förlåter du mig så förlåter jag dig...

Jag förlåter dig alla gånger du gjort något dumt mot mig.

Jag förlåter dig alla gånger du sagt något dumt till mig.

Jag förlåter dig alla gånger du sagt något dumt om mig.

För jag vet att du och jag hör ihop.

Jag vet att du och jag kan förlåta.

Jag vet att du och jag, trots vissa tvivel, alltid kan älska varann igen.

Om vi bara kan förlåta varandra.

Förlåt mig, vännen min.






Jag älskar dig!




Fri vers av Sandan
Läst 435 gånger
Publicerad 2008-05-08 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandan
Sandan