Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppsan

Och så var det samma visa igen.

Man kan klä sig som guds bästa barn och tro att det hjälper

men nu låg hon där med beviset i sin säng.

Det måste bero på nåt annat, nåt som pyr i huden

Det här var ju dumt.

Ett misstag.

Tänkte hon och nu ska jag äntligen lära mig

Men just då vaknade han, så det fick vänta.




Övriga genrer av HonsomheterSofia
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-12 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HonsomheterSofia