Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker alltid på dig

Vad är det för speciellt med dig egentligen?

Du ser ut som en vanlig människa
Du beter sig som vem som helst
Du är inte överdrivet snygg
Du kan ingen sport
Ibland är du en ren mes!

Men jag tänker på dig, jämt!
När jag ska sova
När jag rider
När jag kör bil
När jag pluggar
Till och med när jag sitter på toa!!



Så, vad är det för speciellt med dig egentligen?

Du ser på mig genom gnistrande ögon
Du ler ditt mjuka leende
Våra ögon möts och tiden stannar, allt kretsar bara kring dig och mig
Din beröring ger mig rysningar
Dina viskningar löper som en varm, inte kall, kåre längs ryggraden
Dina förbjudna smekningar i mitt hår pirrar i hela mig

Det måste vara det som är det speciella med dig,
du får det att pirra i hela kroppen




Fri vers av Sandan
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-15 11:04



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
Undrar vad som händer den dagen när smekningarna är tillåtna... :)
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Sandan
Sandan