Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnatt

Sommarens hetta kallar.

Grönt gräs och våta nätter.

Rock´n roll under bar himmel 

fångar mig 

skakar om

hela världen.

 

Vänder mitt ansikte åt ditt håll

ler  

känner med blicken

viskar

-kom och lek med mig,

hela natten..

 

Sommarnattens friskhet

strömmar igenom min kropp

och ger mig energi att orka

hela natten.. 

 

 

 




Fri vers av Vacant
Läst 607 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-15 20:48



Bookmark and Share


  Freeman
Finns det något mera underbart, än att få sitta ihopkrupen i värmen och läsa om sommaren, när man längtar efter den som allra mest? Din dikt sprudlar av energi...och du smittar på ett så härligt sätt med dina ord!!! --<-<<@
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Vacant
Vacant