Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotbollens mörka stunder.


Va fan är du blind eller?

Ilskan kokar inom mig
Jag gjorde ju för fan inget!
Är du blind eller?!
Jag knyter nävarna och
Blir röd i ansiktet av ilska
Jag biter ihop tänderna hårt och
Tänker igenom alla hemska svordomar jag vill skrika
Va fan har du emot mig?!
Hon ramlade ju bara!
Jag kokar kokar kokar
Sparkar ett stort hål i gräset

Kom igen domarn, det var väl inte alls farligt?

Don't hate the player, hate the game. 




Övriga genrer av Herself
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-15 21:23



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Luktar filmning och rött kort här kanske?
Oerhört frustrerande äre! Vare sig man är med själv eller ser de på TV. UT MED PACKET! (domar\'n då!)
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself