Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt jag hittade som jag skrev.


Varför kan jag inte släppa taget?

Jag väntar på något,
Något som aldrig kommer ske,
Väntan är förgäves,
för du vill aldrig se mig mer

Varför kan jag inte släppa taget?
Låta dig gå?

Varför stannar du kvar vid mitt hjärta?
Suger dig fast som en blodigel, törstandes efter blod

Jag letar efter en väg att gå som för mig bort från dig
När ska jag finna denna väg?
Nu när jag vet du inte intresserad är

Varför plågar jag mig själv med tankar efter dig?
När jag vet att jag borde glömma

Jag längtar och hoppas oavsett om du gillar mig eller inte
Hoppet är både min vän och min fiende
den får mig att gråta
den får mig att skrika
Men ändå är det hoppet som får mig att leva

och jag vet att jag aldrig kommer släppa dig




Fri vers av _Eliisa_
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-21 19:14



Bookmark and Share


    Fröken Frida
håller med föregående kommentar, verkligen igenkännande och en riktigt jobbig känsla!
2008-07-21

    Nicklas VIP
Det kändes som att jag lika gärna kunde ha skrivit det här...
Hemsk jobbig och smärtsam känsla..

Hoppas att du lyckas (eller har lyckats) gå vidare snart!
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

_Eliisa_