Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag menar varje ord jag aldrig säger


och jag har en älskad älskad vän
hon är det finaste jag har
jag bär henne i handen i
hjärtat i
mig
försiktigt försiktigt
gå aldrig sönder
aldrig sönderbarn

men hon kommer gå sönder
hon är lite trasig redan och snälla
gud
laga henne lite
hon är min vän
och hon är trasig och
hon saknas mig

jag vet att hon kommer försvinna ur mitt liv
plötsligt vara oåterkalleligt borta
hon kommer gå sönder och hon kommer försvinna
mitt hjärta kommer explodera i saknad
det finaste jag har
hon är det finaste jag har

hon kommer gå sönder
för alltid

älskling




Fri vers av cohen
Läst 593 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-03 23:28



Bookmark and Share


  Ezo
du skriver om vacker vännerlig kärlek. dikten andas vemodigt. glöm inte att man kan skapa blomma ur aska :)
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen