Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kunde inte rädda dig



en man lämnar ett sjukhus
ett hjärta slutade slå

jag minns när min hund dog

tid som aldrig är tillräcklig
hjärtslag räcker inte till
vi dör

män och kvinnor lämnar sjukhusen
går hem
det är inte hem längre
för ingen väntar på dem där
ingen dricker te med dem där

män och kvinnor går hem till tomma hus
till tomma liv
för det som nyss var allt de hade
finns inte längre där



och kolonilotterna
augustikvällarna
och klätterrosen



allting dör




Fri vers av cohen
Läst 508 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-25 00:16



Bookmark and Share


    Ling
Wow, riktigt sorgligt och sant. Bra beskrivet.
2009-03-05

    Maria Malm
Sorgligt, men sant. Allt som lever ska en gång dö. Ett hjärta kan bara slå i ett liv.
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen