Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperation

Som jag älskar

när du rör vid mig

varma händer

trevandes.

 

Kom till mig

omslut mig

med

dig.

 

Låt mig få vara hos dig

alltid.

Sluta aldrig att

röra vid mig!

 

Åh dina varma händer så

sökande

längtande

som  dina blickar

borrar sig djupt i mina ögon.

 

Hör du min desperation?

Känner du min längtan?

Kan du förstå

min åtrå? 

 

Jag slutar aldrig

att tråna

efter dig. 

 

 

Aldrig.. 

 




Fri vers av Vacant
Läst 429 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-10 02:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, inte alls tunn. Mustig. Fyllig. Makalös!
2008-08-10

  Linn Torstensson
Lite tunn, eller hur man kan säga. men ändå bra ! (Y)
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Vacant
Vacant