Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Se mig, älska mig! känslan som grot hela mitt liv exploderar och jag går och köper knark som jag genast sätter i mig! Naturligtvis för mycket, men vem bryr sig när man bara vill bli sedd och älskad? Kanske även hörd! Får naturligtvis en flipp och ställer mig på gatan och bara skriker i högan sky - HÖRS JAG NU!! Någon skriker åt mig att hålla käft. Sedan fortsätter jag att vråla! Jag KAN inte sluta skrika. Ångesten, sorgen och ensamheten har vaknat upp efter år av sömn. Självklart kommer polisen och drar in mig i bilen. På stationen skriker dom sjuka saker åt mig. Sedan börjar dom slå mig blodig. Först blir jag rädd men sedan sprider sig ett enormt lugn, jag blir lycklig! Dom har arresterat mig, dom har sett mig! Jag skriker av smärtan medans dom säger åt mig att hålla käft, dom har hört mig! Det blir nästan en konversation. Jag ber dom sluta slå mig men dom slår mig bara mera. Dom måste älska detta, dom måste just nu på något twistat vis älska mig i denna stund! Jag är för första gången på väldigt, väldigt länge lycklig. Imorgon ska jag fan köpa mera knark och skrika utav bara helvete! Jag älskar polisen!




Övriga genrer av Ruffa
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-28 11:15



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
Ja fyfan... Lider med diktarjaget. Har själv råkat ut för idiot-poliser. Inge kul.

Snygg text med humor och allt!

Hatten av!
2008-08-29

  VildLilja
Uuuuuuuusch! Så tragiskt.

Denna får mig direkt att tänka på en jätte hämsk (verklighetsbaserad) bok av JT Leroy och heter "hjärtat är det bedrägligaste av allt".. Jag vet inte riktigt varför men jag antar att det har med det gemensamma desperata och tragiska ropet efter att bli sedd.
Bra jobbat.
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ruffa