Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev bara "lite" trött på alla egoister som verkar tycka att alla andra är deras golv! Jag är ingens golv! Blev tvungen att få ned bara några få små ord.


Solidaritet


Solidaritet, ett ord snart utan betydelse. Ett ord du skrämmer barnen att äta upp sin mat med! -Äter du inte upp din potatis kommer SOLIDARITETEN och tar dig!!! -NEJ, NEJ pappa, inte SOLIDARITETEN! Man får se upp så den inte står och lurar i garderoben och hoppar fram , med ett jätte bu! Fast det sker ju NÄSTAN aldrig numera, MEN, den kan. Under sängen ska vi inte tala om, fast där är den inget hot. Där ligger han mest och skakar i i sin egna rädsla för att visa sig och bli hånad, nonchalerad och skrattad åt! Har du turen att stöta på en solidaritet, så backa aldrig. Prata och konversera lugnt med den. Har du riktig tur kommer han fram och spinner likt en katt. Den är inte så farlig som alla verkar tro, utan faktiskt riktigt, riktigt go. PRÖVA!




Övriga genrer av Ruffa
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-01 11:32



Bookmark and Share


    Vickin
Gött!! tummen upp
2008-09-01

  lyckeli
Leende läsning...
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ruffa