Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlorad vänskap

Jag minns de gamla tider med tårar i ögonen
och
jag minns ditt ansikte ganska svagt nu för tiden

Jag minns inte din röst
och
inte alls din doft

Jag kommer starkt ihåg hur du räddade mig

jag var ensam och rädd

Jag minns också hur du höll mig vid liv
i
flera år, ända tills jag kunde stå på egna ben

Jag försöker minnas dagen du sa att du skulle försvinna
men
jag minns bara hur ont det gjorde

Jag försöker minnas vart allt blev fel
men
jag kommer bara ihåg att det var mitt fel

Jag försöker komma på vad jag ska göra
men
nu är jag endast fylld av ångest längtan saknad

Jag försöker få dig att lyssna
men
nu är du allt för långt bort

Jag har aldrig glömt dig, min vän
men
du har alltid gått vidare utan en tanke på det förflutna

 




Fri vers av Herself
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-06 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself