Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna vad det nu är blev till då jag satt på Sveriges mest meningslösa kurs, en sk söka jobb kurs. Alla lärare (4 st) har nämligen en helt egen uppfattning om hur cv ska skrivas och vad du bör säga på en intervju. Detta leder till att huvudet snabbt är ÄN


Så rätt jag tänkte, så fel det blev!


JAG SKULLE SÖKA ETT JOBB. DET VAR EN MASSA FRÅGOR JAG SVARADE PÅ.


Ålder? Jag svarade, ja.

Kön? Jag svarade, naturligtvis.

Körkort? Jag svarade ett ärligt nej, men att jag gärna kör ändå.

Är du bra på att ta människor? Jag svarade, en armbåge däckar allt.

Erfarenhet? Jag svarade att jag har mycket erfarenhet från en massa ting, exempelvis från behandling och psykologer, redan från barnsben.

Är du stresstålig? Jag svarade, inga problem jag har vandrande pinnar.

Social kompetens? Jag svarade den är stor, jag har ju gått på socialen hela mitt liv.

Lönekrav? Jag svarade, självklart.

Fritidsintressen? Jag svarade att dyrka lås om natten är skoj.

När kan du börja? Jag frågade, börja med vaddå? Jag har ju lagt av!


MÅNADER UTAN SVAR, KANSKE ÄRLIGHETEN PROBLEMET VAR!




Övriga genrer av Ruffa
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-08 19:00



Bookmark and Share


  VildLilja
Hahaha!!!!
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ruffa