Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindsegel



mellan hopp och förtvivlan
finns en liten hylla
av lycka

ett litet hörn av tröst

en liten krok av hopp

mellan glädje och sorg
spänner vindseglet sin makt

ödets obevekliga avtryck

när ögon möter ögon










Fri vers av jossj
Läst 756 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-12 00:29



Bookmark and Share


  HQ
den lilla kroken, det lilla hörnet, den segelbåten
skulle jag gärna vilja sitta på/ i för alltid (:
Vacker!
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

jossj
jossj