Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
when people slowly drag yor life in to their hands but you still keep fighting to find light in every darkness.


moder.

Hur kan jag älska dig så oerhört mycket
att varenda ben i min kropp känns som ditt.
Att varenda slag i själen du får, känns i själen på mig,
att varenda tår du fäller, fäller jag.

Det känns som jag fortfarande kan höra slagen
fastän jag aldrig minns dem ,
rakt i ansiktet på dig,
och jag var närmast av alla.

Det känns som varje gång jag ser dig ,
så ser jag den gången ,
när du vände ryggen mot oss och började gå mot din frihet
men vände lika snabbt tillbaka av ljuden du hörde,
av dem mest värdefulla orden som skreks efter dig.
av själens sorg som försvagade dig,

Än idag kan jag känna sorgen som när
jag såg dig vid ett hörn gråtandes,
och jag förstod inte vad som pågick
men kände starkt att du led,
och du kunde inte ens säga farväl.

Än idag kan jag känna när jag ser dig
med dina andra nära,
du är inte lycklig ,
för din sorg av saknad har tagit över,
och varje stund med dem
är en stund du inser kan ta slut, du räknar den korta tiden,
och det tar år inann ni får den igen,
en sorg för du vet att den dagen kommer sluta illa
för ditt liv var ämnad för allt annat än lycka.

Än idag kan jag höra hennes gråtande röst eka i mitt huvud,
' ta hand om henne, om du bara visste vad hon gjort för er'

Du är den enda som kan läka mig,
och den enda som kan bringa mig så mycket sorg,
på grund av din sorg,
den enda som kan rena min själ, ge mig rena andetag,
rena min värld,
det är du ,
samtidigt den enda som kan tortera min själ ,
göra mina andetag svarta.
och ge mig en outhärdig värld,
för du är mitt allt , och allt du är , är även jag.
Bara tanken av dig får mig att gråta såsom nu,

varför?






Fri vers av thesecreet
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-21 19:44



Bookmark and Share


    Solros
Mycket stark text! Berördes...
Tack för läsningen
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

thesecreet
thesecreet