Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ex knarkares gnäll



Jag slutar med knark, jag slutar med brott.

Jag börjar med glädje, jag börjar ett liv.

Varför luktar och smakar ändå mitt liv
som dåligt luftat eter tjack?




Övriga genrer av Ruffa
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-22 14:05



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Steg för steg får du befrielse. Den doften har försvunnit ur mitt liv. Men det tog ett tag.
2008-09-24

  Werner Werklighet
...på den frågan finns det tolv svar!
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ruffa