Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig



slå dig igenom mitt trassliga
försvar

säg att du ser mig
där inne

och ta mig naken ut 
i ljuset

värm mitt kalla
med dina vackra händer

låt mig få veta
att jag verkligen
finns
















Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 569 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-28 22:16



Bookmark and Share


  Jonas Hellström
Mycket fin beskrivning av stark längtan efter kärlek - och det komplicerade i hela processen.
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo