Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruta ett.

Du får mig att vilja hoppa från ett hustak,
bara för att slippa tänka och andas.
Du får mig att känna mig värdelös,
precis som att jag inte hör hemma här.
Du fick mig att begå misstag,
som jag aldrig skulle ha gjort.
Du fick mig att älska dig,
och hata dig ännu en gång.

"Nu är vi tillbaka på ruta ett"




Fri vers av Whytina
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-08 13:59



Bookmark and Share


  Angeldust
precis som jag nu, ett steg fram ett bak ett steg fram och tillbaka till ruta ett..*kram S*
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Whytina
Whytina