Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting.

Ingenting var som den en gång var,
livet har rusat förbi.
Någonstans på vägen,
började jag att känna tomheten.

Men denna tomhet var behaglig,
denna tomhet sa mig att allt var över.
Jag hade äntligen förstått.

Du betyder Ingenting för mig längre,
jag höll bara fast vid illusionen av nått bra.
Men nu lyckades jag äntligen vakna upp
och inse att du är inget av det du en gång var.




Fri vers av Whytina
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-25 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whytina
Whytina