Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högborgen är förorenad

Inte fan fastnar jag
i en ond cirkel av självömkan
Jag sörjer bara mina jag
Du, dig och mig

Visst försöker jag leva i symbios
med mina tankar
Samtidigt om min idioti
tar mig bakifrån

En tjock sörja av hjärnsubstans
som sedan länge har legat utspridd
På golvet i min högborg
Har nu lyckats ruttna
och stanken får mig att vilja spy

Spegeln på väggen
Vittnar om min ensamhets misshandel
Och ringarna under ögonen
beror på för många timmar i oändligheten

Lukten av svett och prarfym
sitter ätsat fast i mina sängkläder
Högborgen är förorenad
Av kärlek, sex och ensamhet




Fri vers av Whytina
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-12 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whytina
Whytina