Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont.

Jag vill bara spy på dig,
låt dig känna den fräna lukten
av ångest.

Jag vill slå dig så hårt,
att du förstår hur det känns
att bli sårad.

Jag vill hålla om dig
så att di förstår hur ont det gör
att älska dig.




Fri vers av Whytina
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-09 17:16



Bookmark and Share


  Angeldust
Japp där satt den BRA!! kram Sunny
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Whytina
Whytina